Voorkom problemen met uw dak!

Naast het aanbrengen van coatings, dragen wij ook zorg voor uw dak. SecLife zorgt ervoor dat uw dak schoon is, het dak mos en vuil vrij is, het regenwater wegloopt zoals het hoort en eventuele lekkages gerepareerd worden.

Op een plat dak stapelt het vuil zich vaak snel op. Denkt u hierbij aan bladeren, takjes en ander vuil. Dit kan na verloop van tijd voor bijvoorbeeld schimmel, ongedierte en problemen met de waterafvoer veroorzaken.  Daarnaast kunnen mossen en algen het dak poreus maken. Dit wil zeggen dat er kleine scheurtjes in de dakbedekking kunnen komen, waar water doorheen kan gaan lekken. Deze lekken kunnen op den duur heel wat schade veroorzaken. Om deze problemen te voorkomen is het van belang dat uw dak regelmatig wordt schoongemaakt.

Heeft u een wit dak om dat dit vele voordelen met zich meebrengt? Dan is het belangrijk om ook uw witte dak “echt” wit te houden! Wanneer het witte dak vuil wordt, zullen de voordelen van een wit dak aanzienlijk minder worden.

Ook is het belangrijk om uw dakgoten en afwateringsystemen regelmatig schoon te maken. Zeker na de herfst- en winterperiode kunnen bladeren, takjes, overtollig stof en ander vuil in de dakgoten vast komen te zitten. Dit kan problemen veroorzaken met de waterafvoer en ervoor zorgen dat waterplassen op het dak blijven staan.

Wilt u dus problemen voorkomen of juist optimaal gebruik maken van de voordelen van een wit dak?  Zorg dan dat u uw dak regelmatig wordt schoongemaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *