Schoonmaak werkzaamheden daken

Afgelopen weken onder andere schoonmaak werkzaamheden uitgevoerd op verschillende daken. Het dak is weer wit en dit zorgt voor de optimale voordelen. Het witte dak zal het zonlicht reflecteren en daardoor zal de binnentemperatuur op zonnige dagen koeler zijn. Daarnaast zal de koeling veel efficiënter zijn, doordat de koelinstallaties koelere lucht aanzuigen waardoor ze minder hard hoeven te koelen. Kortom, het energieverbruik gaat omlaag.

Het is goed om jaarlijks uw dak 1 á 2 keer te reinigen. Zo kunt u het best de staat van uw dak onderhouden en kunnen eventuele kleine problemen direct verholpen worden voordat er grote problemen kunnen ontstaan.

Hieronder ziet u foto`s van de uitgevoerde werkzaamheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *