Reinigen daken!

Op platte daken blijft vaak veel vuil liggen. Denk hierbij aan kleine takjes die door de wind het dak op worden geblazen en bladeren van de bomen. Wanneer dit niet verwijderd wordt, kan dit ervoor zorgen dat de afvoeren verstopt raken en er vervelende problemen ontstaan. Daarnaast zijn platte daken gevoelig voor mos- en algengroei. Het is daarom van belang om uw dak één á twee keer per jaar te reinigen. 

Dit geldt ook voor daken met coatings van SecLife. Wanneer u alle voordelen van de coating optimaal wil benutten, is het van belang om ervoor te zorgen dat het dak één á twee keer per jaar gereinigd wordt. Het dak is gemakkelijk te reinigen met een hogedruk reiniger. Heeft u hier geen tijd of gereedschap voor? Geen probleem, vraag het ons! Naast het aanbrengen van coatings, reinigt SecLife ook daken! 

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van het reinigen van verschillende daken:

 

2 antwoorden op “Reinigen daken!”

  1. Goed om te weten dat je een plat dak een tot twee keer per jaar moet reinigen. Wij hebben pas een nieuw huis gekocht met een plat dak. Volgens de vorige eigenaar hoeft het niet zo vaak, maar ik had al een vermoeden dat een paar keer per jaar toch beter zou zijn.

    1. Om problemen te voorkomen of om juist vroegtijdig eventuele problemen op te lossen, is het inderdaad goed om vaker uw dak te reinigen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *