Hoe belangrijk is het onderhouden van het dak eigenlijk?

Het onderhouden van het dak van een woning of bedrijfspand is erg belangrijk, maar toch wordt het vaak vergeten of uitgesteld. Het is mogelijk dat het dak alweer een tijdje geleden onderhouden is. Waarom zou u immers het dak controleren als het niet lekt? Echter doen problemen zich vaak al veel eerder voor dan dat een lekkage zichtbaar is. Door het dak goed te onderhouden wordt de kans op lekkages kleiner en staat u niet voor hoge onverwachte kosten.

Wanneer niet of nauwelijks wordt omgekeken naar het onderhouden van het dak, dan komt het voor dat viezigheid zoals mosvorming en natuurlijk afval het dak overnemen. Dit kan leiden tot verschillende problemen, zoals het niet weglopen van regenwater of juist het verkeerd weglopen van het regenwater. Door twee keer per jaar het dak goed schoon te maken, voorkomt u deze problemen. Daarnaast komt u op tijd achter een eventuele lekkage en het belangrijkste, u zorgt ervoor dat het dak veel langer meegaat!

Naast het aanbrengen van coatings, dragen wij ook zorg voor uw dak. SecLife zorgt ervoor dat uw dak mos en vuil vrij is, het regenwater wegloopt zoals het hoort en eventuele lekkages gerepareerd worden. Hieronder ziet u foto`s van een opdracht voor het schoonmaken en het resultaat na het schoonmaken door SecLife.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *