Mooi weer betekent het dak weer op!

Na een paar weken regen en wisselvallig weer,  was het afgelopen week eindelijk mooi weer! Voor ons betekent dit dat we weer het dak op kunnen. Afgelopen week zijn er weer een aantal mooie projecten uitgevoerd wat tot tevredenheid van onze klanten heeft geleid!

Naast het feit dat de coating bij bovenstaand dak weer 15 jaar of langer mee kan, brengt de kleur wit vele voordelen met zich mee. Op zonnige dagen is een wit dak wel 40°C koeler dan een zwart dak en hierdoor kan de temperatuur in de onderliggende ruimtes tussen de 3-7°C koeler zijn (natuurlijk koelen). Doordat de onderliggende ruimtes al een stuk koeler zijn, verbruiken koelapparatuur minder energie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *