Project Oude Melkfabriek afgerond.

In het hoge noorden, in Groningen staat de oude melkfabriek. Een mooi oud pand vallend onder industrieel erfgoed (bouwjaar 1924). Tegenwoordig doet dit pand dienst als bedrijfsverzamelgebouw. Naast dat het dak aan vervanging toe was, bleek ook dat de kantoren op de bovenste verdiepingen veel last van de warmte hadden op zomerse dagen. De witte dakcoating van Seclife heeft de levensduur van het dak met 15 jaar verlengd en de klant heeft ons laten weten dat de mensen op de bovenste verdiepingen het daarna regelmatig koud hadden (temperatuur 5-6 ºC lager dan met zwart dak). De  koelsystemen zijn opnieuw ingeregeld met een forse energiebesparing tot gevolg. Bovendien gaat de koelapparatuur langer mee. Last but not least heeft  dit project ook een CO2-reductie van 90.000 kg gerealiseerd.